Hvordan kle deg for valentins-dagen??

Har du noen du er glad i??

En kjæreste, mann, samboer, en venn, eller kanskje du har en ny date i kveld??

Nå er kvelden for å "kle deg romantisk"

Mørkt og sexy, med sterke kontraster, spesielt mot det røde!!!

e

Er det ikke kost å ha en dag dere rett og slett "må gå ut" på?? Helt perfekt for oss som rett og slett ikke rekker eller er flinke nok til å prioritere slike kvelder i de travle hverdagene!

Jeg er i alle fall veldig glad for at vi har denne dagen!

For meg handler det ikke om å bruke masse penger og kjøpe store gaver, men å vise kjærligheten til hverandre.  Kort og blomster eller en romantisk middag holder lenge nok for meg!:)

Jeg for min del kom ikke hjem før klokken var 20.00 så jeg ville helst bare ha kjæresten for meg selv, her hjemme! Kanskje kjedelig, men når man ikke har så mange av disse dagene, så er det førstevalget hvis jeg får velge! Middag kan vi jo lage selv om det er sent, og røde roser har jeg fått, så her er det valentins-stemning uten resturant!

Skal du dele kvelden med noen kanskje??

Klem2 kommentarer

annickmugisha

14.feb.2011 kl.21:28

kjempe fin blogg :) bryr du deg mest om utseende?

lillemarihone

14.feb.2011 kl.21:47

annickmugisha: tusen takk og nei absolutt ikke!! Hår og klær er noe jeg liker veldig godt, men det er ikke noe som definerer livet mitt!! Først og fremst er jeg mor til verdens vakreste jente og har en flott samboer! Men både i jobb og som en liten "hobby" blir det mye mote. SÅ her på bloggen min, blir det litt om alt:)

Skriv en ny kommentar

lillemarihone

lillemarihone

23, Fredrikstad

Jeg er en jente på 23 år som bor i Fredrikstad med min datter og samboer. Her bruker vi fritiden på familie, venner og oppussing av et gammelt hus. Mine interesser er Interiør og mote. Ta en titt da vel?:)

Kategorier

Arkiv

hits