Dagens Mål ble ikke helt holdt, men ut i solen og familiekos ble det!!

Biltur, sol og musikk er en veldig god start på dagen, og særlig når den ender opp hos svigerfar!!Litt senere på dagen fikk vi besøk av vårt besteste vennepar og en kamerat. Og fikk planlagt turen til Trysil som  blir neste helg:) Håper bare Leah er frisk til dette! For denne helga har vært planlagt i lang tid!! 

Her er småtrolla våre Emma til venstre og Leah til høyre. Hærlig alder!! begynner å gjevne seg ut mer og mer til tross for et halvt år i mellom de..:) Gleder oss til en hel helg med familien Skogen <3

I morgen blir siste dag hjemme med Leah, Tirsdag skal jeg tilbake på jobb og Leah til "bessa". Har tross alt vært hjemme fra jobb 3 dager og det holder! så håper jeg Leah er frisk nok til barnehage på Onsdag:)

Håper dere har hatt en fantastisk helg!! jeg for min del føler meg uthvilt etter en helt hærlig helg med familien og er klar for en ny uke!!

Klem Jeannie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillemarihone

lillemarihone

23, Fredrikstad

Jeg er en jente på 23 år som bor i Fredrikstad med min datter og samboer. Her bruker vi fritiden på familie, venner og oppussing av et gammelt hus. Mine interesser er Interiør og mote. Ta en titt da vel?:)

Kategorier

Arkiv

hits