Hus som Hobby??

I dag har vi fått gjort litt her hjemme. Kjæresten har slått opp nye lister og lager "benk" i yttergangen mens jeg har fått gjort litt husarbeid og kost meg med Leah!  I morgen begynner jeg senere enn vanlig fordi vi skal jobbe til natten med varetellingen, så da blir det enda en kosedag på marihøna og meg <3

Når man pusser opp, så blir man lei en gang i blandt. Det er det ingen tvil om! Men når man har fått en "bitteliten" pause og tar det opp igjen så kommer lysten og inspirasjonen tilbake! Selv om vi er på husjakt og vet vi kommer til å ende opp i et annet hjem, så må jeg si at vi trives utrolig godt her på mange måter. Det har jo blitt vårt eget, etter 3 år med arbeid og uerstattelige minner som familie..  Og for en forandring det har blitt på den tiden. :) Nå har vi pusset opp stue, kjøkken, bad, gang, yttergang og 2 soverom. vaskerom neste så står huset til salgs folkens!

Her er noen litt nyere bilder..

Flere som har interiør som hobby eller oppussingsprosjekter??

---- KLEM ---
2 kommentarer

Hanne Cathrin :)

25.jan.2011 kl.21:44

Kjempekoselig hjem du har :)

lillemarihone

26.jan.2011 kl.07:42

Hanne Cathrin: takk takk!:)

Skriv en ny kommentar

lillemarihone

lillemarihone

23, Fredrikstad

Jeg er en jente på 23 år som bor i Fredrikstad med min datter og samboer. Her bruker vi fritiden på familie, venner og oppussing av et gammelt hus. Mine interesser er Interiør og mote. Ta en titt da vel?:)

Kategorier

Arkiv

hits