Min "kommende farge" og Rihannas frisyrer.

I morgen er det Onsdag allerede! Da er det jobb og så varetelling på kvelden, så blir en lang arbeidsdag.

Men Torsdag skal jeg til min kjære søster å ordne håret, ENDELIG!! :) På tide å få vekk det sorte håret og gå tilbake til en varm brun tone og bort med slitte tupper! skal bli deilig! Planen er å ha mørk ettervekst med en varm bruntone og etterhvert få litt lyse striper i sandfarger. (Lysere ut mot spissene) men stripene tar vi nærmere sommeren, nå er første prosjekt å få håret fra sort til brunt uten å slite for mye på håret. Blir nok en lang prosess med 1,9 %.

Kunne selvfølgelig gjort dette selv, men for det første er lillesøsteren min en utrolig dyktig frisør ( og en av de 2 eneste persnonene som får lov til å røre håret mitt!), og for det andre, så er 50% av opplevelsen å dra til frisøren for å bli "dullet" med.. Bli farget, klippet, vasket og fønet!

Hva slags farge jeg snakker om??

 

Snakker om perfekt hårfarge.. ansikt.. YOUN NAME IT!! :)

Av alle Rihannas hårfrisyrer er det vanskelig å si hva denne dama kler best, blir overbevist om hver eneste nye sveis! Men over  ser dere i alle fall hårfargen vi er ute etter!

¨

 

Så, hvilken frisyre synes du Rihanna kler best??

Gleder meg til Torsdag!

 Ønsker dere en god hårdag! :)

 

2 kommentarer

Marie

27.jan.2011 kl.09:59

Du ligner jo faktisk ganske mye på Rihanna du Renate!!! Det så jeg nå!!! Er moro med litt forandring på hårfronten!! Har lyst på en forandring selv, men aner ikke hva jeg vil nå... Lykke til med håret!!!

lillemarihone

27.jan.2011 kl.17:27

Marie: hehe ja det tar jeg positivt:) ja har gledet meg til en forandring, men tar tid å få bort det sorte fra håret.. er ferdig med første behandling nå, men må nok tilbake snart å gjøre ferdig:) savner det svarte håret allerede.

Skriv en ny kommentar

lillemarihone

lillemarihone

23, Fredrikstad

Jeg er en jente på 23 år som bor i Fredrikstad med min datter og samboer. Her bruker vi fritiden på familie, venner og oppussing av et gammelt hus. Mine interesser er Interiør og mote. Ta en titt da vel?:)

Kategorier

Arkiv

hits