Helgen :)

Lørdag fikk jeg sove lenge, hærlig! Tommy stod opp med Leah og jeg sov til halv 11! Så var det opp å spise frokost, kose litt og så gjorde vi oss klare for å ta en tur på østfoldhallen. Vi hadde noen ting vi skulle bytte og i samme slengen fikk vi tatt middag med min søster og kjæresten. Vi fant også en ring på gullfunn som jeg har hatt lyst på veldig lenge som Tommy bestilte til meg:) Fikk også kjøpt meg ny foundation, har brukt Helena rubensteins spectacular, eller dior nude, men nå ble jeg faktisk overbesvist av en god selger på parfymelle, så denne gang ble det Chanel og er veldig fornøyd:)

 

Jeg er ikke jenta som "MÅ HA" merker og dyre ting, men foundation er viktig! Etter en deilig shoppingtur og middag, dro til et "nytt" vennepar av oss.. vi er så heldige å ha fått to av våre beste venner som par, så der var vi et par timer å koste. Vi skulle egentlig videre på innflytningsfest som jeg skrev tidligere, men Leah var ikke helt i form og vi hadde ikke barnevakt, og følte jeg hadde vært alt for mye borte fra henne denne uken, så vi dro hjem å fikk heller besøk av Lillesøster Camilla og kjæresten. Lillesøster er forresten ikke så liten lenger, Fyller 20 år til Mandagen!:) Det ble en kveld med pizza og buzz!

Søndag var det min tur til å stå opp tidlig med Leah og SOM vi koste oss!! Spiste deilig frokost å så på tegnefilmen Spirit. Så vekket vi Tommy, og dro i leiligheten til lillesøster for å hjelpe til med oppussignen. Der møtte vi resten av familien og dro sent hjem for å være helt alene, og deilig var det!

Så det ble en sosial og deilig helg likevel!

Hva har dere gjort i helgen??

Klem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillemarihone

lillemarihone

23, Fredrikstad

Jeg er en jente på 23 år som bor i Fredrikstad med min datter og samboer. Her bruker vi fritiden på familie, venner og oppussing av et gammelt hus. Mine interesser er Interiør og mote. Ta en titt da vel?:)

Kategorier

Arkiv

hits