Fredag kveld og Taco... :)

Endelig er det helg

og den blir GODT mottatt! Ettter å ha Hentet Leah i barnehagen, handlet mat og fortet meg hjem å støvsuget, begynte vi på en svært rask middag! Det ble rett og slett taco og det gikk unna slik at Leah skulle rekke å spise med oss før hun sovnet. Vi stod nemlig opp klokken 6 i dag så trultemor var trøtt som bare det! Men mat må han ha! Så her ble ting "hevet" på bordet.Og som dere ser er det tv-titting ved maten, både store og små! Jeg synes faktisk det er lov på en Fredags kveld når Handy manny går på tv :) Så fine er vi vel ikke på det??

Etter maten , ble Leah stelt og ba nesten om å bli lagt stakkars. har jo ikke vært helt i form de siste dagene. Strakk de søte små armene opp mot senga. Hadde nesten ikke lyst til å legge ho.. tiden går jo så fort når vi endelig kommer hjem! Men da får elsklingen og jeg en kjærestekveld!!
og i morgen har vi hele dagen med marihøna!! <3


Hva har dere for slags planer i morgen??

Vi er bedt på innflytningsfest hos et godt vennepar av oss, som endelig har kommet seg ned fra Trondheim. Så i morgen kveld blir det vin og latter med gode venner på meg! :)

Ønsker dere en fantastisk Fredags kveld videre, med hvem nå enn dere deler den med!! :)

KLEM

3 kommentarer

fine bilder =)

lillemarihone

21.jan.2011 kl.21:46

TROTLAND: takk takk! litt rot her og der

og et upyntet middagsbord, men det er tross alt en hverdagsblogg! :p

Trude

21.jan.2011 kl.22:16

Bra dere kommer! Gleder oss :)

Skriv en ny kommentar

lillemarihone

lillemarihone

23, Fredrikstad

Jeg er en jente på 23 år som bor i Fredrikstad med min datter og samboer. Her bruker vi fritiden på familie, venner og oppussing av et gammelt hus. Mine interesser er Interiør og mote. Ta en titt da vel?:)

Kategorier

Arkiv

hits