kosedag og ro i kroppen..

Nå har vi kost oss her hjemme hele dagen...


med god frokost, playhouse disney og dyna.
- helt hærlig!!!

Dere lurer kanskje på hva jeg har gått å tenkt på disse dagenè? vel..

Jeg jobber i en butikk kalt Pieces. Der er jeg assisterende butikksjef med ansvar for drift og ansatte.

Kanskje ikke spesielt spennende synes dere, men jeg trives utrolig godt. Her om dagen fikk jeg tilbud om å bli butikksjef i en ny butikk, med egne ansatte og en bedre lønn. Og gjett om dette fristet. Klart jeg ble ivrig!! Ny og større butikk med mange muligheter, Men sånn som det er nå, så har jeg faktsisk mere nok. Det å være mamma kommer i første rekke. Nå jobber jeg 100% og noen ganger mer og Leah er tross alt bare 1 år og 9 mndr gammel. Tanken på å muligens være enda mer borte fra den lille jenta mi, er noe som IKKE FRISTER! og slik blir det ofte når man skal inn i ny jobb og få en butikk til å gå enda bedre enn den gjør. Samme dag fikk jeg enda et jobbtilbud, som var noe mindre avansert.: Mindre ansvar og høyere lønn, men i et senter som jeg mener ikke går helt som det skal. Så her satt jeg hjemme mens tilbud så og si "datt i fanget på meg" og jeg hadde ikke peiling.. Fant fort ut at å drive en ny butikk var uaktuelt så lenge jeg må være mer borte fra Leah, så takket raskt og høffelig nei. Den andre jobben var verre... Jeg har så lyst på bedre lønn og mindre ansvar, er ikke det man kaller "i pose og sekk??" Men tilbudet jeg fikk om antall timer i mnd ble desverre for lite. man er jo tross alt avhengig av en inntekt og har blitt vandt til en viss lønn. Så takket nei til enda en jobb og sitter fortsatt igjen som "daglig leder" på Pieces.:) Her har jeg har verdens beste kollegaer, gode arbeidstider og kort vei.

Så desverre folkens.. nyheten ble ikke større enn 2 jobber jeg ikke tok. Men det er jo alltid gøy med ny tilbud!:) Det er jo en grunn til at jeg ikke har søkt på jobb i første omgang; fordi jeg har det trygt og godt der jeg er. oOg selv om det frister med "egen butikk" så får jeg nok muligheten igjen, kanskje når Leah er litt større, og da tar jeg den!:)

5 kommentarer

Trude

20.jan.2011 kl.16:39

Bra du klarte å bestemme deg til slutt ;) Blir godt for deg å få ro i sjela :)

lillemarihone

20.jan.2011 kl.18:47

Trude: ja det trengte jeg virkelig!!:) tro det blir best sånn, så får vi heller se hva som skjer videre:)

nathalie

20.jan.2011 kl.19:30

er du butikksjef på pieces?! trudde det var hun Lene på Vero moda jeg som skulle være sjef begge steder! Men koslig å høre at du fortsetter i senteret i hvertfall :) :)

nathalie

lillemarihone

20.jan.2011 kl.23:08

nathalie: Lene står som butikksjef men jeg som assistenrende og fultidsansansvarlig. Lene er jo på vero moda 100% men siden jeg sa nei til butikksjef-stillingen når helena ga seg, så ble hun spurt. Men ble jo like mye jobb på meg uansett! trives jo så godt i torvbyen! Men merker det er nok med det ansvaret og en liten en hjemme! savner noen ganger å bare komme og gå på jobb. men greit å ha på cv'n og jentene er jo supre!=)

nathalie

21.jan.2011 kl.08:48

ja merker det når man har ansvar, er ikke bare bare med små barn :)Vet ALT om det :p men men jobb må man ha å jeg elsker i hvertfall jobben min <3 Virker som du trives med den jobben du har også :)vi sees nok i gangene i torvbyen :)

Skriv en ny kommentar

lillemarihone

lillemarihone

23, Fredrikstad

Jeg er en jente på 23 år som bor i Fredrikstad med min datter og samboer. Her bruker vi fritiden på familie, venner og oppussing av et gammelt hus. Mine interesser er Interiør og mote. Ta en titt da vel?:)

Kategorier

Arkiv

hits